Treasurer Search Vacancy

Taken interne funding adviseur

Je draait mee in het corporate treasury team en vertaalt de organisatie strategie naar effecten op de balans en draagt bij in de benodigde transacties in de kapitaalmarkten. Met de group treasurer ben je in voortdurend in overleg met je collegae in de business. Je analyseert financiële cijfers van diverse activiteiten, modelleert de toekomst, structureert en werkt vanuit je funding toolkit. Je schakelt met externe partners als banken en rating agencies. Je bent (nog) niet de deal captain maar speelt een prominente rol.

Ideale interne funding adviseur

Je hebt een afgeronde en relevante academische opleiding en enkele jaren ervaring in een corporate treasury team, bij een bank aan de credit zijde of bij een corporate finance adviseur. Je bent inhoudelijk gedreven en klaar om meer het heft in handen te nemen en echte impact af te dwingen. Je bent ambitieus, analytisch en communicatief sterk.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bevindt zich midden in snel veranderende wereldmarkten, veranderende infrastructuren en in de energie transitie. Om hierin te blijven leiden en te sturen, investeert onze opdrachtgever voortdurend en heeft dientengevolge een grote kapitaalbehoefte. Medewerkers zijn er maatschappelijk betrokken, ondernemend en creatief, vooral je direct leiding gevende. Werknemers worden zeer professioneel begeleid in hun loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

Onze opdrachtgever biedt je de kans om al relatief vroeg in je loopbaan prominente taken in corporate finance op te pakken. Indicatie van het basis inkomen is €70K, de secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanperspectieven zijn goed.

Voor kandidaten die passen en interesse hebben, is er meer informatie beschikbaar. De TreasurerTest maakt mogelijk deel uit van het recruitment proces.

Location

Rotterdam

Contact Persoon

Ron van Haeff
T: +31 6 11413269

Can’t get enough? Check out these latest items