Senior Analist Financieringen & Treasury (m/v)

25-09-2020 | Treasurer Search | treasuryXL

Onze Partner Treasurer Search is op zoek naar een Business Opbouwer (m/v) TMS / Financïele Software voor een opdrachtgever die al decennia actief is in de markt voor treasury management systemen. Samen met de sales manager ga je de Nederlandse markt veroveren:

  • Je buitenlandse collega’s werken je in, vertellen je waarom deze software de internationale treasury software markt tegenwoordig leidt, zowel qua technologie als qua groei. En op welke wijze zij succes hebben, wat je daar van kan overnemen en hoe ze je kunnen helpen;
  • Je bepaalt wat de klanten zijn die je het liefste voor je organisatie wint. En hoe je met hen een relatie op opbouwt.
  • Vervolgens snel aan de slag: heel veel bellen, maar ook events en social media!

Je vormt een tandem met de sales manager waarin hij buiten en jij binnen opereert. Vanzelfsprekend zijn door corona de kaarten opnieuw geschud en bedenk je met hem en je collega’s in London wat nu de beste aanpak is.

Ideale Kandidaat

Dit is geen baan voor mensen zonder ervaring. Je sprak al veel met financials, dat kunnen treasurers zijn maar ook CFOs en controllers. Op hun vakgebied hoef je geen expert te zijn, je moet wel vertrouwen en een relatie op kunnen bouwen. Je bent resultaatgericht en niet bang het eerste contact te leggen. Mogelijk is dit de baan die je al langer deed en doorzet, mogelijk wil en kan je verder in deze groeiende organisatie.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is al decennia actief in de markt voor treasury management systemen. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in technologie en is het bedrijf één van de weinigen die wereldwijd de markt bewerkt. De technologie is ijzersterk maar de organisatie is niet techniek-verliefd: klanten helpen en overtuigen, daar gaat het om. Commercie wordt op een heel doordachte manier gedaan, er is meer dan voldoende ruimte voor lokale initiatieven.

Salaris en vergoeding

De bedrijfscultuur is merkbaar prestatiegericht, de on-target-earning voor deze rol is €60K, waarvan een derde bonus. Deze is uncapped. De onderneming investeert in opleiding en een loopbaan ontwikkelen, in Nederland of internationaal, is mogelijk.

Voor kandidaten die passen en interesse hebben, is een uitgebreide beschrijving beschikbaar.

Contact person

Pieter de Kiewit

T: (0850) 866 798
M: (06) 1111 9783
E: [email protected]





Location

Nederland – Home Office


APPLY HERE