Masterclass Blockchain

| 01-10-2018 | treasuryXL |

Samen met IJsselvliet Strategie & Realisatie organiseert The Perfect Fit op donderdag 11 oktober 2018 een Masterclass over het thema blockchain.

Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de opkomst van het internet. Traditionele transacties worden door deze technologische ontwikkeling sneller, veiliger en transparanter: blockchain kan voor de revolutie in de 21e eeuw gaan zorgen!

De blockchain is de onderliggende technologie van de cryptovaluta bitcoin. Maar er zijn veel meer toepassingen dan cryptovaluta. De disruptieve kracht van de blockchain-technologie blijft niet beperkt tot de financiële wereld. Zo kunnen bijvoorbeeld eigendomsregistraties in de toekomst via blockchain worden beheerd. Dergelijke toepassingen zullen aanzienlijke gevolgen hebben voor de positie van makelaars, overheden, onderwijsinstellingen, controllers, toezichthouders, juristen, notarissen en accountants. Dat blockchain voor grote veranderingen gaat zorgen en aanzienlijke gevolgen zal hebben, is een feit.

Tijdens deze middag gaan we met elkaar op verkenning over de (on)mogelijkheden van de blockchain en de consequenties met toepassing op organisaties. Na een eenvoudige uitleg wat het is en waarom het mogelijk disruptief kan zijn, komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat kunnen de gevolgen van de blockchain-technologie zijn voor samenleving en organisaties?
  • Wat zijn nu al toepassingen van de blockchain-technologie voor bedrijfsvoering en verdienmodellen van bestaande en nieuwe producten en diensten?
  • Wat betekent dit voor uw organisatie en uw klanten? Waar zitten kansen en bedreigingen?

Praktische zaken

De masterclass wordt van 13.00 uur tot 18.00 uur georganiseerd bij Landgoed de Salentein te Nijkerk. Aansluitend dineren wij met elkaar waarbij uiteraard ook gelegenheid is bij te praten. De kosten van de masterclass bedragen € 295 excl. BTW.
Inleiders zijn de heren Erwin en Thijs Giesbers, beiden al vanaf het begin actief met de blockchain. Zij kunnen er boeiend over vertellen en doen dit uit eigen ervaring, concreet en vooral praktisch. Van harte aanbevolen!

Aan deze masterclass worden 4 gecertificeerde PE punten toegekend. Inschrijven kan via de website van The Perfect Fit of door een e-mail te sturen aan Charlotte van Weerd: [email protected] . Wilt u – wanneer u interesse hebt in de PE-punten – dit aangeven bij uw inschrijving? Graag ontvangen we dan tevens uw voorletter(s) en eventuele titel(s).