Wat zijn de mogelijkheden van een Flex Treasurer binnen het MKB?

09-07-2018 | treasuryXL |

Laagdrempelige en hoogwaardige expertise van ZZP’ers uit de treasury wereld voor kleine en middelgrote organisaties die geen treasurer of cash manager in dienst hebben.

WAT IS EEN FLEX TREASURER?

U bent de eigenaar van of werkt in een kleine of middelgrote organisatie die geen treasurer of cash manager in dienst heeft. U denkt waarschijnlijk dat er binnen uw organisatie geen plaats is voor een dergelijke functie. Maar, oordeel niet te snel: ook het MKB heeft behoefte aan professionals als het gaat om treasury en cash management. Toch gaat het aannemen van iemand vaak een stap te ver.

Welke mogelijkheden zijn er?

treasuryXL en Treasurer Search hebben de handen ineengeslagen om laagdrempelige en hoogwaardige expertise van ZZP’ers uit de treasury wereld te koppelen aan kleine en middelgrote ondernemingen die geen treasurer of cash manager in dienst hebben.

We willen met deze dienstverlening geen substituut worden voor de grote treasury consultancy organisaties maar we bieden graag ondersteuning bij vraagstukken die nu onbeantwoord blijven. U kunt de vraag aan ons stellen en wij zullen u vrijblijvend in contact brengen met de juiste deskundige. Leidt dit tot een samenwerking, dan kan dit op urenbasis, als lump sum of in een abonnementsvorm ingevuld worden.

Beschikbare diensten

Wij kennen Flex Treasurers uit verschillende vakgebieden: risk, bankrelaties & technologie, regulations, non-profit, financiering, trade finance, cash management, SME & overige gebieden.

Meer informatie kunt u terugvinden op onze website. Hier kunt u bijvoorbeeld een overzicht van de diensten vinden die we aanbieden in samenwerking met de Flex Treasurers zoals bijvoorbeeld een treasury  quickscan en een treasury coach.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *