Post Graduate Opleiding

Extra Voorlichtingsavond PGO Treasury Management & Corporate Finance op 14 december

| 30-11-2017 | Robert Dekker |

Post Graduate OpleidingOp donderdagavond 14 december 2017 vindt er een Extra Voorlichtingsavond plaats voor de Postgraduate opleiding Treasury Management & Corporate Finance, aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit is de laatste kans voor geïnteresseerden in de opleiding die het programma in het Nederlands willen volgen.

Deze extra voorlichtingsavond is bedoeld voor geïnteresseerden die per 1 februari 2018 willen instromen. Gezien het feit dat we vanaf 1 september 2018 de opleiding (in principe) alleen nog in het Engels aanbieden, en we geïnteresseerden in de opleiding nog een allerlaatste kans willen geven het programma in het Nederlands te kunnen volgen, hebben we besloten de mogelijkheid te bieden om per 1 februari 2018 in te stromen. Dat kan, omdat wij de opleiding modulair georganiseerd hebben, hetgeen ons in staat stelt 2 keer per jaar studenten te laten instromen, namelijk per 1 september en per 1 februari.

Wellicht ken je gegadigden in jouw professionele omgeving die geïnteresseerd zijn in deze opleiding. Zij zijn van harte welkom om een indruk van de opleiding te krijgen en kennis te maken met de programmadirectie, docenten en (ex-)studenten.

Programma Extra Voorlichtingsavond 14 december 2017:
18:45 uur             Ontvangst in de Agorafoyer
19:00 uur             Start voorlichting
20:00 uur             Einde

Wij zien ernaar uit je donderdagavond 14 december aanstaande te ontmoeten.

Locatie
Vrije Universiteit Amsterdam, De Boelelaan 1105, Amsterdam
Zaal Agora 5 (hoofdgebouw, 3e etage, A-vleugel)

Aanmelden en informatie
Wij weten graag vooraf op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan door contact op te nemen met:
Nicole Lijs via 020-598 2171 of [email protected].

Robert Dekker – Program director postgraduate program treasury & corporate finance at the VU University

[button url=”http://www.treasuryxl.com/community/experts/robert-dekker/” text=”View expert profile” size=”small” type=”primary” icon=”” external=”1″]