New Treasury learning platform at Finsiders-Academy (Dutch)

15-09-2022 | François de Witte | treasuryXL | LinkedIn

Wij vragen de aandacht voor de volgende opleidingen, waarbij onze Expert François de Witte betrokken is. Namelijk een nieuw intitiatief van Finsiders-Academy om een Treasury opleiding op te zetten, en goed nieuws want de eerste modules zijn klaar!

Wat is Finsiders?

Finsiders is een financieel projectconsultancy bureau dat organisaties ondersteunt in hun tijdelijke nood naar ondersteuning, op vlak van controlling, accountancy, treasury en transformatie. We leveren operationele ondersteuning maar denken ook strategisch mee met de organisatie.  Daarnaast begeleiden we onze consultants uitgebreid met persoonlijke coaching en begeleiding, onder andere via het online leerplatform van de Finsiders Academy. Daar kunnen ze tijds- en plaatsonafhankelijk zichzelf verder ontplooien en bijleren, alsook zich voorbereiden op een nieuw project.

Welke leer modules zijn momenteel beschikbaar?

Op dit moment zijn de volgende modules klaar:

  1. Working Capital Management: https://www.finsiders.be/nl/opleidingen/working-capital-management
  2. Cash Forecasting and Cash & Liquidity Management: https://www.finsiders.be/nl/opleidingen/cash-forecasting-liquidity-management
  3. Financing & Bank Relations: https://www.finsiders.be/nl/opleidingen/financing-your-company.
  4. Globaal packet Cash Management: https://www.finsiders.be/nl/opleidingen/cash-management-opleidingspakket.
  5. Optimizing the Financial Flows: https://www.finsiders.be/nl/opleidingen/optimizing-financial-flows.

Voor wie zijn deze opleidingen extra relevant?

De opleidingen zijn relevant voor finance professionals die een dieper inzicht willen krijgen in het cash en liquidity management.

Wat moeten geïntresseerden nu doen?

Geïnteresseerden kunnen via de website inschrijven voor een e-learning naar keuze. Ze hebben 1 jaar toegang tot het online leerplatform en kunnen op eigen tempo en volgens hun eigen agenda tijdsonafhankelijk aan de slag.

Vind hier alle opleidingen

 

 

Francois de Witte

 

François de Witte