Boek release : Mijn bedrijf verkopen?

| 24-06-2016 | Peter Schuitmaker |

boekpeterschuitmaker

Ik wil mijn bedrijf verkopen, wat komt daar allemaal bij kijken? Waar moet je rekening mee houden? Dat en meer beschrijft Peter Schuitmaker in zijn boek: Mijn bedrijf verkopen? Het doel van zijn boek is om mensen die hun bedrijf willen verkopen te helpen om de juiste stappen te nemen en niet te verdrinken in de vele aspecten die komen kijken bij het verkopen van een bedrijf.

Als u uw bedrijf gaat verkopen, komt er van alles op uw pad. U krijgt te maken met verschillende bedrijfseconomische, juridische en fiscale aspecten. Maar ook emotioneel gaat dit u raken.

 

Mijn bedrijf verkopen? Vragen komen er dan genoeg. Wat is mijn bedrijf waard? Op welke verkoopprijs kan ik rekenen? Hoe organiseer ik het verkoopproces? Hoe regel ik geheimhouding? Wat leg ik vast in de verkoopovereenkomst? Wat is mijn financiële betrokkenheid na de verkoop? Hoe is de risico-overgang geregeld? Hoe voorkom ik acute belastingheffing?

Mijn bedrijf verkopen? Hierover schreef ik een boek. Dit boek is primair geschreven voor de MKB ondernemer. Hij heeft met veel inspiratie en transpiratie een bedrijf opgebouwd. Maar eens komt het moment dat hij zijn onderneming wil overdragen. Dan volgt een spannend en uitdagend proces: de bedrijfsoverdracht.
Mijn bedrijf verkopen? Dit boek maakt van u geen vakspecialist. Dat is ook niet nodig. Daar hebt u uw overname-adviseur voor. Die moet u helpen om de juiste stappen te nemen. Om de juiste keuzes te maken, om voor u het pad naar een succesvolle bedrijfsoverdracht te effenen.

Mijn bedrijf verkopen? Dit boek draagt hopelijk wél bij aan het juiste begrip van de lastige en complexe materie. Zodat u op een goede manier sturing kunt geven aan het proces. En zodat u zo de juiste keuzes kunt maken. Met als eindresultaat: een succesvolle afronding van de overdracht van uw onderneming.

peterschuitmaker

 

Peter Schuitmaker

Auteur “Mijn bedrijf verkopen?”

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? “Mijn bedrijf verkopen?” is binnenkort verkrijgbaar bij bol.com. Wij houden je op de hoogte!