Beheer uw Financiële Middelen | Cash- en werkkapitaalbeheer

| 29-10-2021 | François de Witte | treasuryXL |

Een bedrijf financieel gezond houden kan niet zonder een gedegen werkkapitaalbeheer. In deze basisopleiding bekijken we alle inkomende en uitgaande geldstromen (debiteuren, crediteuren, voorraden en cash). U leert hoe u deze geldstromen kan beheren en optimaliseren. Een aanrader voor iedereen wie interesse heeft en de noodzaak inziet van een transparant treasury- en creditmanagement. Deze opleiding gaat klassikaal door in campus Gent.

Omschrijving

Productieprocessen, (internationale) logistieke processen en verkoopprocessen brengen grote geldstromen in beweging. Een bedrijf financieel gezond houden kan niet zonder een gedegen werkkapitaalbeheer. In deze basisopleiding bekijken we alle inkomende en uitgaande geldstromen (debiteuren, crediteuren, voorraden en cash). U leert hoe u deze geldstromen kunt beheren en optimaliseren. Een aanrader voor iedereen wie interesse heeft en de noodzaak inziet van een transparant treasury- en creditmanagement.

Voor wie is deze opleiding bestemd?

Deze module richt zich tot bedrijfsleiders, alsook alle financieel verantwoordelijken, leden van het treasury team, controllers, financieel adviseurs, accountants, accountmanagers en productmanagers bij financiële instellingen.

Voorkennis

Financieel basisinzicht is vereist.

Bijkomende info

Het programma komt in aanmerking voor 9 uren permanente vorming bij ITAA.

Methodologie

Het programma is doorspekt met cases die samen met de deelnemers behandeld worden. Naast voorbeelden uit de praktijk die de theoretische onderbouw concretiseren, is er steeds aandacht voor de opmerkingen en vragen van de deelnemers. Om deze reden is het aantal deelnemers beperkt.

Lesdata

DATUM STARTUUR EINDUUR
woensdag 01/12/2021 9:30 12:30
woensdag 01/12/2021 13:30 16:30
woensdag 8/12/2021 13:30 16:30

Meer informatie en inschrijven: Klik Hier

 

Francois de Witte

 

François de Witte