Masterclass Blockchain 26 juni 2018

| 25-05-2018 | The Perfect Fit |

The Perfect Fit organiseert op dinsdag 26 juni samen met hun businesspartner IJsselvliet Strategie & Realisatie een Masterclass over het thema blockchain.

Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de opkomst van het internet. Traditionele transacties worden door deze technologische ontwikkeling sneller, veiliger en transparanter: blockchain kan voor de revolutie in de 21e eeuw gaan zorgen!

De blockchain is de onderliggende technologie van de cryptovaluta bitcoin. Maar er zijn veel meer toepassingen dan cryptovaluta. De disruptieve kracht van de blockchain-technologie blijft niet beperkt tot de financiële wereld. Zo kunnen bijvoorbeeld eigendomsregistraties in de toekomst via blockchain worden beheerd. Dergelijke toepassingen zullen aanzienlijke gevolgen hebben voor de positie van makelaars, overheden, onderwijsinstellingen, controllers, toezichthouders, juristen, notarissen en accountants. Dat blockchain voor grote veranderingen gaat zorgen en aanzienlijke gevolgen zal hebben, is een feit.

Tijdens deze middag wordt er gesproken over de (on)mogelijkheden van de blockchain en de consequenties met toepassing op organisaties. Na een eenvoudige uitleg wat het is en waarom het mogelijk disruptief kan zijn, komen de volgende vragen aan de orde:

  • Wat kunnen de gevolgen van de blockchain-technologie zijn voor samenleving en organisaties?
  • Wat zijn nu al toepassingen van de blockchain-technologie voor bedrijfsvoering en verdienmodellen van bestaande en nieuwe producten en diensten?
  • Wat betekent dit voor uw organisatie en uw klanten? Waar zitten kansen en bedreigingen?

Praktische zaken

De masterclass wordt van 13.00 uur tot 18.00 uur georganiseerd bij Pillows Grand Hotel Ter Borch te Zwolle. Aansluitend is er een diner tot circa 21.00 uur waarbij uiteraard gelegenheid is voor ontmoeting en gesprek. De kosten van de masterclass bedragen inclusief diner € 295 excl. BTW.

Inleiders zijn de heren Erwin en Thijs Giesbers, beiden al vanaf het begin actief met de blockchain. Zij kunnen er boeiend over vertellen en doen dit uit eigen ervaring, concreet en vooral praktisch. Van harte aanbevolen!

Aan deze masterclass worden 4 gecertificeerde PE punten toegekend. Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan Charlotte van Weerd: [email protected] . Wilt u – wanneer u interesse hebt in de PE-punten – dit aangeven bij uw inschrijving? Stuur dan tevens uw eventuele titels en voorletters voor het officiële deelnamecertificaat.

Met vriendelijke groet,

The Perfect Fit

E: [email protected]
W: http://www.theperfectfit.nl

 

[separator type=”” size=”” icon=””]