Zelfstandig Treasury Adviseur Non-Profit gezocht (Dutch)

15-01-2021 | Treasurer Search | treasuryXL

Zonder uitputtend te willen zijn omvat het takenpakket van de treasury adviseur de volgende aspecten:

  • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten;
  • Verzamelen en analyseren van (niet-)financiële informatie, specifiek aangaande balans, financiering en bijbehorend renterisico profiel;
  • Opstellen en presenteren van adviezen aangaande financieringen en het afdekken van renterisico’s;
  • Voortdurend volgen van de voor de klantgroep relevante financiële markten en wet- & regelgeving. Proactief en op aanvraag deze expertise delen met opdrachtgevers en in diverse gremia;
  • Actief bijdragen aan de groei en professionalisering van de onderneming, inhoudelijk, commercieel en organisatorisch.

Profiel ideale Treasury Adviseur Non-Profit

De ideale treasury adviseur heeft een afgeronde academische opleiding en een relevante expertise in financieringen en renterisico’s. Zij heeft een up-to-date netwerk en haar consultancy vaardigheden zijn bewezen. Zij kan haar expertise hebben opgedaan in een non-profit organisatie (overheid, zorg, woningcorporatie, onderwijs, etc.), bij een consultancy organisatie of een bank. Essentieel is dat zij, aantoonbaar, succesvol kan zijn in een kleinere organisatie. Haar prioriteiten moeten aansluiten bij die van onze opdrachtgever, hetgeen zichtbaar is in integriteit, oprechte interesse en natuurlijke nieuwsgierigheid.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever weet zich al decennialang te onderscheiden van andere treasury adviseurs door zich volledig te richten op de non-profit sector, door inhoudelijke expertise en een bij de klantengroep & vakgebied passende bedrijfscultuur. In dialoog wordt de relatie gelegd tussen de doelen en ambities van opdrachtgevers en hun financiële structuur. Steekwoorden die horen bij hun cultuur zijn integriteit, lange termijn relaties, oprechte interesse, brede en diepe expertise. De organisatie maakt een gestage groei door en investeert gericht in organisatieverbetering. Consultants zijn inhoudelijk gedreven professionals die op collegiale wijze samenwerken, er is geen voelbare hiërarchie.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

Onze opdrachtgever biedt een passend arbeidsvoorwaardenpakket. Onze opdrachtgever groeit graag verder maar doet geen concessies aan kwaliteit: de lat ligt hoog. Expertise, persoonlijkheid en netwerk van de kandidaat moeten goed zijn.

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (0850) 866 798
M: (06) 1111 9783
E: [email protected]

 

APPLY HERE