Treasurer Search Vacancy

Taken Senior Manager Treasury & Investor Relations

Je draait mee in het corporate treasury team en vertaalt de organisatie strategie naar effecten op de balans en draagt bij in de benodigde transacties in de kapitaalmarkten. Met de group treasurer ben je voortdurend in overleg met je collegae in de business. Je analyseert financiële cijfers van diverse activiteiten, modelleert de toekomst, structureert en werkt vanuit je funding toolkit.

Verder bestaan je taken uit het:

  • Aanvragen en beheren van financieringsportefeuille
  • Vervullen van een zelfstandige aandeelhoudersrol in de deelnemingen
  • Openen van bankrekeningen
  • FX/IR afdekken/prognosticeren
  • Cash/liquidity management en prognosticeren
  • Gesprekken voeren met rating agencies

Ideale Senior Manager Treasury & Investor Relations

Je hebt een afgeronde en relevante academische opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een corporate treasury team, bij een bank aan de credit zijde of als corporate finance adviseur. Je bent inhoudelijk gedreven en klaar om meer het heft in handen te nemen en echte impact af te dwingen. Je bent ambitieus, analytisch en communicatief sterk, overtuigend, hebt een ondernemersgeest, kunt zelfstandig werken maar bent niet bang om tijdig aan de bel te trekken, en flexibel.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bevindt zich midden in snel veranderende wereldmarkten, veranderende infrastructuren en in de energie transitie. Om hierin te blijven leiden en te sturen, investeert onze opdrachtgever voortdurend en heeft dientengevolge een grote kapitaalbehoefte. Medewerkers zijn er maatschappelijk betrokken, ondernemend en creatief, vooral je direct leiding gevende. Werknemers worden zeer professioneel begeleid in hun loopbaan.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

Onze opdrachtgever biedt je de kans om al relatief vroeg in je loopbaan prominente taken in corporate finance op te pakken. Indicatie van het basis inkomen o.b.v een 36-urige werkweek, ligt tussen €60K en €90K, de secundaire arbeidsvoorwaarden en loopbaanperspectieven zijn goed met o.a. een 13e maand, pensioenregeling en persoonlijke budgetten etc.

Voor kandidaten die passen en interesse hebben, is er meer informatie beschikbaar. De TreasurerTest maakt mogelijk deel uit van het recruitment proces.

Locatie

Rotterdam

Contact Persoon

Ron van Haeff
T: +31 6 11413269

Can’t get enough? Check out these latest items