Vacancy in the spotlight: Treasury Manager

| 05-06-2019 | treasuryXL |

Functieprofiel Treasury Manager

Als Treasury Manager ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van treasury beleid op groepsniveau. Binnen de verantwoordelijkheden van de functie vallen de deelgebieden corporate finance, bankfunding en bankrelatiebeheer, cash management en hedging van financiēle risico’s: rente-­ en valutarisico. Daarnaast zul je mede verantwoordelijk zijn voor het inrichten en beheren van een nieuw TMS en geef je leiding aan de Senior Cash Medewerker.

Ideale Treasury Manager

De ideale Treasury Manager is in het bezit van een Master diploma op financieel gebied en heeft minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Treasury. Je bezit over goede analytische en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationale handelsorganisatie met haar wortels in Nederland en een omzet groter dan € 1 miljard. De bedrijfscultuur is hands-on, ondernemend en erg direct.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van de specifieke kennis en ervaring van de kandidaat is het salaris voor deze functie maximaal €80K. Voor geinteresseerde kandidaten die voldoen aan de eisen is er een uitgebreidere functieomschrijving beschikbaar.

Location

Omgeving Rotterdam

Contact person

Kim Vercoulen
T: (020) 6586 118
M: (06) 2467 9339
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *