Senior Analist Financieringen & Treasury (m/v, only Dutch speakers)

25-09-2020 | Treasurer Search | treasuryXL

Onze Partner Treasurer Search zoekt een Senior Analist Financieringen & Treasury voor een onderneming die impact heeft op het dagelijks leven van alle Nederlanders en een aantal niet-Nederlanders. Het betreft een nieuwe positie in een corporate treasury afdeling waar regelmatig zeer grote, internationale en diverse financieringen worden gestructureerd. We zoeken een analyst die vanaf het begin verantwoordelijkheid krijgt (en neemt) in bijvoorbeeld analyses, investor relations, leningdocumentatie en credit ratings. Het liefst met de potentie deal captain te worden. Counterparty risk analyse en management is een taak die aan deze analyst wordt toevertrouwd. Het team is niet groot, het zal zeker voorkomen dat ook moet worden ingesprongen in cash management.

Ideale Senior Analist Financieringen & Treasury

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een relevante, afgeronde academische opleiding. Recht, economie of bedrijfskunde zouden bijvoorbeeld passend zijn. Hij hoeft nog niet alle expertise te hebben en werkte bij een bank aan de credit kant, als consultant of in een corporate treasury afdeling. Aantoonbare ervaring met kapitaalmarkten, financieringen, documentatie en reporting & analyse zijn zeer gewenst. Als persoon is de analyst nieuwsgierig, communicatief en zij zal zich zeker nog verder ontwikkelen. Schriftelijk en mondeling communiceren in Nederlands & Engels is een vanzelfsprekendheid. In Duits zou een grote plus zijn.


Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever heeft impact op het dagelijks leven van alle Nederlanders en een aantal niet-Nederlanders. Haar activiteiten zorgen voor het oplossen van grote maatschappelijke issues die nu prominent in het nieuws zijn. In het bereiken van de ondernemingsdoelstelling is de corporate treasury afdeling essentieel en het treasury team is een innovatieve en bekende partij in de internationale kapitaalmarkten. Het team is informeel en inhoudelijk gedreven. De onderneming investeert actief in haar personeel en zorgt bewust voor een goede work-life balans.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Het verwachte basisinkomen voor deze positie is €70K met een ruime bandbreedte voor jonge talenten en ervaren kandidaten die iets extra’s kunnen brengen. De secundaire voorwaarden zijn zonder meer goed en ontwikkeling van personeel krijgt veel aandacht. Voor passende kandidaten die interesse hebben, is er een uitgebreide functiebeschrijving beschikbaar.

 

Contactpersoon

Pieter de Kiewit

T: (0850) 866 798
M: (06) 1111 9783
E: [email protected]

Locatie

Midden NederlandAPPLY HERE