Media partnership treasuryXL en Reuters Plus

| 02-08-2018 | Reuters PlustreasuryXL |


Met het vooruitzicht dat de Brexit steeds dichterbij komt, staat Europa aan de vooravond van een transformatie. Als belangrijkste verschaffer van banen en economische groei spelen Europese bedrijven een cruciale rol bij het bepalen van de samenstelling van het Europa van de toekomst.

Op hub website wijdt Reuters Plus gedeelte aan het informeren over de gevolgen van de Brexit. Hier komt informatie van verschillende bronnen samen, deze informatie bestaat uit artikelen en podcasts op het gebied van FinTech tot big data. De artikelen zijn niet specifiek bestemd voor de treasury community, maar door de raakvlakken met het treasury vakgebied wel erg waardevol. Dit is ook de reden dat treasuryXL en Reuters Plus een media partnership zijn aangegaan met als doel zoveel mogelijk relevante informatie met de community te delen.

Verder wordt er in september ook een event georganiseerd door Reuters Plus dat gericht is op de treasury community. Een aantal experts zullen hier de veranderingen bespreken die er moeten komen ten gevolge van de Brexit . Meer informatie over dit event kunt u vinden op onze website.

 

[button url=”https://www.treasuryxl.com/contact/” text=”Contact us” size=”small” type=”primary” icon=”” external=”1″]

[separator type=”” size=”” icon=””]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *