Hogeschool Utrecht | Opleiding Treasury Management Post-Bachelor (Dutch)

10-08-2022 | treasuryXL | Hogeschool Utrecht| LinkedIn |

Je ambieert een functie als financieel directeur van een grotere (internationale) MKB-onderneming of non-profitorganisatie. Maar hoe word je financieel directeur? Die vraag staat centraal in de training Treasury Management. Tijdens vier masterclasses verdiep je je in de belangrijkste onderdelen van treasury management: corporate finance, cash management, valuta- en rentemanagement. Na de training ben je klaar om je ambitie waar te maken.


Je bent nu controller, accountant, financieel adviseur, cash manager of bankier en hebt minimaal drie jaar werkervaring. Jouw kennis uit het financiële bedrijfsleven vullen we aan met alle ins en outs van treasury management. Je start in het voorjaar en sluit de training na de zomer af met een opdracht uit je eigen praktijk. Ook doe je mee aan een treasury management game.


Schrijf je nu in


Opleidingsinhoud

Tijdens de opleiding Treasury Management richt je je op veel praktische vraagstukken. Je houdt je bezig met bankrelatiemanagement, (alternatieve) financieringsmodellen, rentederivaten, rapportages, internationaal zakendoen en meer. Allemaal met maar één doel: ervoor zorgen dat jij je verder professionaliseert, zodat je klaar bent voor die (internationale) topbaan.

Toelating

Om toegelaten te worden tot de cursus Treasury Management moet je een hbo-diploma hebben, net als minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Tijdens een adviesgesprek kijken we samen of de opleiding aansluit bij je ambitie én of jij past bij de opleiding. Door de interactieve colleges leer je van elkaar, dus de samenstelling van de groep is van belang. Gestreefd wordt naar een diverse groep deelnemers uit verschillende sectoren van het bedrijfsleven en de non-profit sector. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply