Cashforce: Treasury year-end meetup

| 04-01-2018 | Nicolas Christiaen | Cashforce | Sponsored content |

Onderstaand een kort verslag van ons Treasury year-end meetup-event van eind 2017. 

Tim (Jonk – Thomson Reuters) en Martijn (Duijnstee – Cashforce) trapten af met een (uiterst!) korte terugblik op 2017 want alle ogen waren eigenlijk al gericht op het progamma waarin de 3. Top-challenges 2018 voor corporate treasurers de revue zouden passeren.

Nicolas (Christiaen – Cashforce) gaf inzicht in wat er bij komt kijken om, in 6 stappen, een daadwerkelijk nauwkeurig en geautomatiseerd 1. Cash forecasting-proces in te richten. No more Excel!

Bart-Jan (Roelofsz – HERE Technologies) kwam letterlijk net uit ‘de vlieger’ uit Chicago stappen en kon gelijk door naar het podium waar hij een bijzonder aansprekende presentatie gaf over 2. Financing in het algemeen en de transitie van bedrijfsactiviteiten en opbouw van het Treasury en Finance Team in een snel groeiende organisatie. Top!

Alex (Goraieb – Thomson Reuters) nam het stokje over en gaf ons meer dan een kijkje in de wondere wereld van 3. Risk Management. Een wereldreis in de achtbaan van volatiele markten en valuta, via de onderliggende techniek van trading in grote posities naar een lesje ‘hoe selecteer ik de beste bank’. Well done!

En toen was het snel! naar de borrel want in het kader van ‘Act Global, drink Local’ stond het Ijndejaarsbier van Brouwerij ‘t Ij koud en op fust te wachten, en wat had iedereen toch een dorst gekregen…

Tijdens de borrel werden er meerdere robbertjes uitgevochten tijdens de Kick-off 2018 games op de Cashforce-voetbaltafel.

Voor hen die er waren, dank voor jullie komst en voor hen die er niet waren: volgend jaar een nieuwe kans want wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

 

Nicolas Christiaen

Managing Partner at Cashforce