Sign up for The Dutch Top 100 Credit Managers

19-10-2020 | treasuryXL |

De Vereniging Voor Credit Management (VVCM) start met het samenstellen van een Top 100 Credit Managers in Nederland. Heb jij als credit manager bijzondere projectresultaten behaald? Of ken je iemand anders die in deze lijst niet mag ontbreken? Lees dan verder…

Over de VVCM Credit Managers Top 100

De VVCM Credit Managers Top 100 zet jouw succes in de schijnwerpers. Deelname aan deze competitie kan jou helpen om de groeiambities van jouw bedrijf verder waar te maken, of je eigen carrière een boost te geven. Een nominatie levert ook contacten met andere koplopers en ingangen in het netwerk van de VVCM op.

De VVCM hecht veel waarde aan de professionalisering van het vakgebied Credit Management in het Nederlandse bedrijfsleven. Welke bijdrage lever jij hieraan? Heb je je workflow gedigitaliseerd of geautomatiseerd, maak je gebruik van innovatieve tools, heb je hick-ups in het order-to-cash proces op weten te sporen en geëlimineerd, heb je het bedrijfsresultaat geoptimaliseerd, het topmanagement van strategisch advies voorzien? Meld je aan!

Hoe werkt deelname?

Zoals elke wedstrijd kent de VVCM Credit Managers Top 100 spelregels. Bijvoorbeeld over wanneer je voldoet aan de criteria. Dat is eigenlijk al als je in een credit management functie werkzaam bent en leiding geeft aan een team. Het maakt niet uit wat je officiële functietitel is, of je lid bent van de VVCM of niet en welke sector je vertegenwoordigd. Iedereen is welkom voor deelname!

We zijn op zoek naar bijzondere, baanbrekende, laterale, innovatieve, verrassende initiatieven die een significant, aantoonbaar positief effect hebben gehad op de kwaliteit van creditmanagement. Beoordeling vindt plaats via expertpanels. Deze (externe) deskundigen beoordelen de inzendingen binnen hun vakgebied. Zij bepalen volgens dezelfde criteria de uiteindelijke volgorde en wie zich 1 jaar lang in de Credit Managers Top 100 kan profileren.

Wat mag je verder verwachten?

De VVCM wil jou graag helpen om een volgende stap te zetten. Dit doen we door:

  • De mogelijkheid om inspirerende blogs en vlogs de publiceren
  • De mogelijkheid tot het geven van een gastcollege of kennissessie
  • Een online event en aandacht via social media
  • Contacten met andere prominenten en partners

In de afgelopen jaren zijn er al veel Credit Managers van het Jaar uitgeroepen en de variatie is groot. Overeenkomst tussen al deze credit managers is dat ze als eindverantwoordelijke betrokken zijn geweest bij een verbeterproject waarin creditmanagement een prominente rol heeft gespeeld.

MELD JE AAN