Manager Trade Finance @ Treasurer Search

Zuid-Holland – Fulltime

Uitdagende positie waar je international, complexe projecten helpt realiseren via #tradefinance #contractbonds / #performancebonds en #guarantees. Spin in het web. €85K, regio #Rotterdam

Taken Manager Trade Finance

Je bent de trade finance expert in een groot corporate treasury team en zorgt er voor dat grote infrastructuur projecten kunnen worden gerealiseerd. Je spreekt met technische, juridische & sales collegae, met banken en met andere financiële dienstverleners. Je schakelt snel en creatief in projecten die onder hoogspanning kunnen staan.

Ideale Manager Trade Finance

Je gaat veel leren over de business van onze opdrachtgever, zij gaan op jou bouwen vanwege je vakkennis en je persoonlijkheid. Je toolkit in trade finance is goed gevuld, je kan business situaties en risico’s inschatten. Van daaruit structureer je plannen waarbij je oog hebt voor sales, contracten en financiën. Als persoon kan je goed faciliteren en ook op de rem trappen en zelfs tegengas geven.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is wereldwijd actief in complexe, technische projecten die zeer relevant zijn voor ontwikkelingen waarover dagelijks in de krant wordt geschreven. Medewerkers zijn deskundig en trots op wat zij realiseren. Het treasury team is de laatste jaren goed op de kaart gezet, trade finance speelt een essentiële rol en blijft zich ontwikkelen.

Inkomen en proces

Onze opdrachtgever is een professionele werkgever met aandacht voor meer dan alleen primair inkomen, ook ontwikkeling van medewerkers en alle secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed verzorgd. Indicatie van het salaris voor deze rol is €85K met een bandbreedte, afhankelijk van ervaring.
Voor passende kandidaten met interesse is meer informatie beschikbaar. De TreasurerTest kan onderdeel uitmaken van het wervingsproces.

Contact person

Ron van Haeff
T: +31 850 866 798
M: +31 6 11413269
E: [email protected]