Treasury Manager opbouwsituatie @ Treasurer Search

Amsterdam – Full-time

Onze klant maakt een groei en professionaliseren door. Daarbij hoort het aanstellen van een #Treasury Manager. Dit kan een #Junior financial zijn met enkele jaren relevante ervaring, maar ook een #Medior die meteen meer verantwoordelijkheid kan oppakken. Base €60K-€95K, #Amsterdam, #cashmanagement, #FX, #cashflowforecast, #corporatefinance.

Taken Treasury Manager

In deze rol rapporteer je aan de CFO. De taken voor de Junior zullen in het begin operationeel praktisch zijn en gaandeweg complexer en strategischer worden. Zo kan je in de rol groeien. Voor de Medior wordt iets meer ervaring verwacht en je zal vanaf begin meer verantwoordelijkheden dragen. Daarnaast zal je met ervaring en kennis het voortouw nemen in het opzetten van de functie en trekker worden van projecten.

De taken omvatten in ieder geval:
• Het verrichten van betalingen
• Opzetten van liquiditeitsprognoses
• Afdekken van rente en valuta risico’s
• Contacten onderhouden met interne (directie) en externe (bank) stakeholders
• Bedrijfsfinancieringen beheren

Ideale Treasury Manager

Je bent een financiële professional met een BSc of MSc in een relevante richting, met 1-2 of 3-5 jaar werkervaring bij een corporate of financiële instelling. Daarnaast is Nederlands spreken een must, en natuurlijk ben je ook sterk in Engels. Je hebt affiniteit met IT, ervaring met MS Dynamics en/of Oracle HFM is een plus. Je houdt van aanpakken, hebt een no-nonsens mentaliteit en houdt de dingen graag simpel. En je houdt ervan om vanuit kantoor (niet thuis) te werken met leuke collega’s.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een industrieel familiebedrijf dat actief is in de bouw, in de breedste zin van het woord. Met vestigingen in meer dan 20 landen en het HQ in Amsterdam, is zij actief over de hele wereld. De familie is erg sociaal betrokken en heeft daarmee maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. En dit is dan ook terug te vinden in al hun verschillende bedrijfstakken.

Salaris en Proces

Aangezien deze vacature ingevuld zou kunnen worden door zowel een Junior als een Medior, ligt de bandbreedte in basis salaris ongeveer tussen de 60K en 95K, afhankelijk van het kennis en ervaringsniveau van de kandidaat. Het proces bestaat uit 2 gesprekken op het hoofdkantoor en mogelijk de Treasurer Test.
Voor geïnteresseerde en passende kandidaten hebben wij een uitgebreide functieomschrijving ter beschikking.

Contact person

Ron van Haeff
T: +31 850 866 798
M: +31 6 11413269
E: [email protected]