GEZOCHT: AFSTUDEERSTAGE FINANCE/TREASURY

| 3-1-2019 | treasuryXL |

Laat mij mezelf voorstellen. Mijn naam is Mohammed el Yaakoubi. Momenteel attendeer ik het laatste jaar van mijn studie Finance & Control aan de Hogeschool Utrecht. Tevens volg ik een pre-master aan Tilburg University.

Ter afronding van mijn studie, heb ik de kans gekregen om gedurende 20 weken een afstudeerstage te verrichten bij een onderneming naar wens. Voor de periode van februari 2019 (of eerder) ben ik op zoek naar een financiële/treasury gerelateerde afstudeerstage.

Ik heb de afgelopen jaren een sterke theoretische basis gelegd en zou nu graag mijn kennis willen toepassen in de praktijk. Daarnaast zou ik graag een uitdagende afstudeeropdracht willen uitvoeren. Heeft u een uitdagend vraagstuk? Dan ben ik hier erg benieuwd naar.

Naast mijn afstudeeropdracht zou ik ook graag willen meewerken op de financiële afdeling en zou ik graag en veelzijdigheid aan taken willen verrichten. Mijn interesses zijn treasury, investeringen en strategie. Daarnaast hoop ik ook dat ik de kans krijg om mee te lopen met de financieel directeur/controller/ corporate treasurer om zo mijn toekomstige beroep, taken en verantwoordelijkheden in praktijk in werking te zien.

Heeft u een interessant vraagstuk en een plekje voor een analytische, verantwoordelijk, proactieve, gedreven en leergierige afstudeer stagiair, dan kunt u mij contacteren via [email protected] 

Tot snel!

Mohammed