Financial Systems 2017- Smart technology for smart professionals

| 25-4-2017 | treasuryXL

 

Op 18 mei is het weer zo ver. Dan opent de Financial Systems voor de 7e keer haar deuren in Nieuwegein. Deze vakbeurs brengt ieder jaar opnieuw aanbieders van IT toepassingen en professionals uit de diverse financiële vakgebieden bij elkaar en is daarmee het grootste  kennis- en netwerk-evenement op dit snijvlak.

Wat kunt u verwachten?

Financial Systems is een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig programma. De bezoeker krijgt een compleet overzicht van de Nederlandse markt voor IT-toepassingen en diensten die bestemd zijn voor financiële professionals, zij het in banking, corporate treasury of andere financiële dienstverlening. Sinds 2011 wordt de vakbeurs jaarlijks georganiseerd door Alex van Groningen in samenwerking met Next Level Academy. Meer dan 1000 finance professionals bezochten de beurs in 2016.

Honderden vakgenoten onder een dak

Wij nodigen je namens Alex van Groningen en Next Level Academy uit om de Financial Systems gratis te bezoeken, je kennis & ervaringen te delen met honderden vakgenoten en je te laten bijpraten over de laatste marktontwikkelingen op het gebied van IT en Finance. In diverse hoogwaardige sessies worden relevante topics besproken door toonaangevende experts. Denk daarbij aan ontwikkelingen op het gebied van robotica, kunstmatige intelligentie, big data en analytics.
Een dag vol ‘tips and tricks’ om je business naar een hoger plan te tillen’,

Programma

Het programma begint om 11 uur met diverse netwerk activiteiten op de beursvloer van het NBC Congrescentrum en verschillende parallelsessies in de diverse zalen. treasuryXL is aanwezig met een stand en zal ook een parallelsessie organiseren met de titel ‘Systems om je bank buitenspel te zetten” Een korte beschrijving die daarover in de beursgids zal verschijnen is als volgt:
Tot voor kort was een bankier, als een arts, de onbetwiste adviseur en zijn kosten waren grotendeels onbespreekbaar. Tijden veranderen en technologie draagt daar aan bij. Dit levert de mogelijkheid financieringen, cash en risk management anders in te richten. Kosten worden bespaard, risico’s beperkt en informatie wordt inzichtelijk. Pieter de Kiewit is gespecialiseerd recruiter en actief lid van de treasury community. Graag deelt hij met u in een interactieve sessie zijn visie op huidige relevante technologie. Waar gaat uw volgende gesprek met uw bank over?

Programma informatie is te vinden via deze link.

Locatie

Financial Systems wordt gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Deze centraal gelegen locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten om het evenement tot een groot succes te maken. Bovendien beschikt het NBC over 1.200 openbare parkeerplaatsen. Het NBC is vanaf station Utrecht CS in slechts 15 minuten te bereiken met de sneltram.

Partner worden of exposeren

U kunt ook partner worden of exposeren. Meer informatie is te vinden op de website.

treasuryXL biedt u ook mogelijkheden om uw bedrijf of diensten te promoten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annette Gillhart, Community Manager treasuryXL.

[icon icon=”envelope” color=”” size=”tiny” with_circle=”0″ link=””] [email protected]
[icon icon=”phone” color=”” size=”tiny” with_circle=”0″ link=””] 06-21303744

 

[separator type=”” size=”” icon=””]