E-learning Banken en Financiële Markten in Vogelvlucht @ Financial Training Hub [ontvang korting via treasuryXL]

Ontvang via treasuryXL korting op deze e-learning en/of de e-learning MiFID II/ MiFIR.
Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie. 

Een groot deel van de financieel specialisten en de meeste bankklanten weten niet wat banken doen en waarom ze een sleutelrol spelen in onze economie. Wat is de invloed van banken op ons dagelijks leven en waarom zijn ze zo belangrijk? En: hoe is het mogelijk geweest dat banken een ongekende crisis op financiële markten en onze economie hebben veroorzaakt? Wat gebeurt er op financiële markten en waarom? Welke rol speelt de Europese Centrale Bank en waarom staat de huidige rente zo laag?

Met het volgen van deze gemakkelijk toegankelijke e-learning maakt u een vogelvlucht over de financiële wereld waardoor u algemene kennis en inzicht verkrijgt over diverse onderwerpen waaronder: monetair beleid, betalingsverkeer, banksoorten en activiteiten, kenmerken van financiële producten, prijzen en prijsvorming, benchmarks, motivatie en organisatie van handel, financiële risico’s, toezicht en compliance.

Deze e-learning bestaat uit vijf sessies

  • Kernactiviteiten van Banken
  • Dienstverlening en Banksoorten
  • Activiteiten op de financiële markten
  • Motivatie en uitvoering van handel
  • Banken, operationeel risico en compliance

Elke sessie bestaat uit een presentatie met uitgebreide begeleidende teksten en een quiz met ruim 20 meerkeuze vragen. Een aantal presentaties bevat korte videofragmenten.

Studieduur

De geschatte tijdsduur voor het doorlopen van iedere sessie plus het maken van de quiz is   2 – 2,5 uur. Het doorlopen van de volledige e-learningmodule zal ongeveer 10-15 uur kosten.

Doelgroep

Deze e-learningmodule is geschikt voor alle medewerkers binnen de financiële sector en andere geïnteresseerden.

Over deze module

Deze module is gecreëerd door Financial Training Hub en wordt op het platform van Financial Training Hub aangeboden. Na afronding van deze e-learning heeft u voldoende kennis om bij de Financial Training Hub op diverse onderwerpen een meer specifieke traditionele training te volgen op aanvraag.

Korting

Deze online training bestaat uit 5 sessies. Elke sessie bestaat uit een presentatie met aanvullende tekst (notes) en een bijbehorende quiz. Deze training kost EUR 89.

Ontvang via treasuryXL korting op deze e-learning en/of de e-learning MiFID II/ MiFIR.
Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.