De 100 meest veelbelovende FinTech bedrijven – wie wordt de winnaar?

12-9-2017 | FM.NL | treasuryXL |

Op 27 september is het zover. Buitenlandse investeerders en FinTech-specialisten van naam reizen dan af naar Brussel. Tijdens de European FinTech Awards & Conference 2017 zullen zij oordelen hoe de veelbelovende techbedrijven van Europa ervoor staan. De omgetoverde FinTech-awardzaal van ‘The Egg’ bombardeert  de Europese hoofdstad deze dag tot hét techcentrum van Europa. De top 100 aanstormende FinTech-bedrijven van Europa zijn bekend. Wie wordt gekozen tot winnaar?

Meer dan 34.000 FinTech enthousiastelingen hebben gestemd op hun favoriete Europese FinTech-bedrijf. Het is nu aan de FinTech vakjury: wie winnen de European FinTech Awards 2017? U hoort het op 27 september.
Honderden Europese fintechbedrijven staan op het punt door te breken en uit te groeien tot scale-up. Miljarden liggen klaar om geïnvesteerd te worden in bedrijven die de markten gaan veroveren. Wie wordt de volgende?

De 100 meest veelbelovende FinTech bedrijven

 FM.NL heeft de 100 bedrijven in een artikel gepresenteerd:
 

Bron: FM.NL

Top 3 FinTechs per categorie

 

 

 

 

 

 


Bron: FM.NL

Veelbelovende FinTech-bedrijven & verrassende visies op de European FinTech Awards in Brussel:
Deel expertise en visies. Laat u verrassen tijdens de vele kennissessies, keynotes en pitches. Krijg de beste antwoorden op uw vragen: Hoe schaalt u efficiënt een FinTech-bedrijf op? Wat kunnen we leren van succesvolle FinTechs? Hoe reageren banken en wat denken investeerders?

Laat u inspireren door de meest veelbelovende FinTech-bedrijven ten overstaan van aanwezige investeerders, stakeholders en andere belangstellenden op 27 september 2017.  Dit is de dag waarop u de beste FinTechs van Europa pas écht leert kennen.

Korting via treasuryXL

Bezoek de European FinTech Awards & Conference met korting
Ontmoet 27 september 2017 in ‘The Egg’ in Brussel 400 nationaal en internationaal befaamde FinTech-entrepreneurs, bankiers, investeerders en adviseurs. De European FinTech Awards & Conference 2017 biedt een unieke kans om uw netwerk te vergroten. Laat deze kans niet glippen om gearriveerde FinTech-sprekers op het podium te zien en 30 pitches te zien van Europa’s beste innovatieve ondernemingen van dit moment.

Speciaal als TreasuryXL community lid krijgt u 10% korting met de code: Friend2017boek vandaag uw ticket(s)

De European FinTech Awards wordt georganiseerd door Alex van Groningen en B Hive

Annette Gillhart – Community Manager treasuryXL

[button url=”https://www.treasuryxl.com/about/” text=”Meer informatie over treasuryXL” size=”small” type=”primary” icon=”” external=”1″]

[separator type=”” size=”” icon=””]