23 oktober 2023, Amsterdam – De namen Charco & Dique, Enigma Consulting, Finance Club, Mastermind Consulting en Projective Nederland verdwijnen van de markt en gaan vanaf 23 oktober 2023 samen verder onder de naam Projective Group.

 

Projective Group nam de diverse adviesbureaus eerder al over, maar rondt dat proces nu af met de volledige integratie in 1 merk. Door het bundelen van de krachten, versterkt Projective Group haar positie als adviseur en realisator bij verandering en kwaliteit in de financiële sector. Er werken ruim 1100 specialisten op het gebied van Data, Payments, Pensions & Insurance, Risk & Compliance, Talent en Transformation.

Rol van adviseurs verandert

Corjan Mol, Managing Partner bij Projective Group “Financiële dienstverlening ondergaat een stevige revolutie, die ook de rol van adviseurs verandert. Aan de ene kant willen consumenten meer en ze willen het nu, anderzijds stellen autoriteiten steeds striktere eisen aan producten en diensten. Bijvoorbeeld toegankelijkheid en beveiliging van gegevens of de verplichtingen die volgen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme.”

Het wordt door de versnelling van de sectortransitie en de toenemende complexiteit in regelgeving steeds belangrijker dat adviseurs ook goed zijn in de implementatie van grote veranderingen, zegt Mol:

“Na onze acquisities van de verschillende merken in Nederland, zijn we gelijk intensief gaan samenwerken. We zagen het effect daarvan voor onze cliënten; die we ineens breder, dieper en op meer terreinen konden bedienen. De merkenintegratie is daarom een logische vervolgstap voor onze klanten.”

Projective Group is nu actief in België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.


Neem voor meer informatie contact op met:
Lyone Peperkamp, Marketing & Communication Lead

[email protected], +31 6 53878154

Over Projective Group:

Projective Group is een toonaangevend adviesbureau voor de financiële sector dat veranderingstrajecten ondersteunt met een reeks gespecialiseerde oplossingen op het gebied van Data, Payments, Pensions & Insurance, Risk & Compliance, Talent en Transformation. Met een team van meer dan 1100 specialisten door heel Europa, zetten wij ons in om innovatie en kwaliteit in de financiële sector te stimuleren.

Wij zijn een end-to-end partner voor organisaties die willen uitblinken in een sector die voortdurend in beweging is en helpen financieel dienstverleners om de uitdagingen van morgen te overwinnen. Onze mensen maken het verschil. Hun passie, diepgaande kennis en hands-on aanpak zijn de sleutel tot ons succes.

www.projectivegroup.com

Can’t get enough? Check out these latest items