WEBINAR: How COVID-19 affects Dutch SME’S

| 18-03-2020 | by treasuryXL |

From Brexit to COVID-19, it is fair to say that a lot has been happening lately. These events have impacted the economy, especially Small and Medium Enterprises. It is hard to keep up with all new information, measurements and consequences. That is why, Smartfunding has organised a free webinar to keep you updated on forms of financing for which the SME’s in the Netherlands can apply for, that can solve short term liquidity shortages these SME’s might face. Furthermore, the webinar highlights the current situation and consequences of the coronavirus on SME’S. The Webinar is on Friday March 20th, from 15:00-15:30. (Blog is in Dutch)

 

Het coronavirus COVID-19 houdt de wereld in zijn greep. De impact op het dagelijks leven en op de economie is groot en het nieuws volgt elkaar ontzettend snel op. In Nederland worden allerlei maatregelen getroffen voor personen en de economie.

Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de impact op het mkb wordt er in deze webinar ingegaan op de regelingen die beschikbaar zijn voor ondernemers. Om alle relevante informatie op een rij te zetten worden de volgende topics behandeld.

  • De huidige situatie en de gevolgen van corona op het mkb
  • Maatregelen die Nederland, de EU en andere landen treffen
  • Financieringsopties die korte termijn liquiditeitstekorten kunnen verhelpen

De link naar de webinar vind je straks hier.

Over SmartFunding

SmartFunding is een landelijk concept dat MKB-ondernemers helpt bij het aanvragen en verkrijgen van financieringen tussen de €250.000 en 5 miljoen euro. SmartFunding is opgericht door Irma Langeraert en Fred van der Stappen. Beiden hebben een jarenlange expertise op het gebied van financieringen en ondernemerschap. Irma als zakelijk adviseur bij ING en sinds 1995 bij haar eigen onderneming ILFA Treasury Support, Fred als hoofd Business Development bij Robeco, Schroders en Euronext.

Met SmartFunding bieden zij lokale ondernemers op een toegankelijke manier advies en begeleiding bij het verkrijgen van een passende vorm van financiering.

Visit Website

        

 

Irma Langeraert

Managing Partner at ILFA Group and Co-owner SmartFunding

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *