Vacancy | Treasury Junior – Nederlandstalig

04-06-2021 | Treasurer Search | treasuryXL

Onze Partner Treasurer Search is op zoek naar een Treasury Junior. Je hebt een relevant diploma op HBO of academisch niveau. Je bent net afgestudeerd met een treasury component in je opleiding of nu bijna klaar in je eerste baan, waarin je treasury-taken verrichtte. Je bent zelfstandig, nieuwsgierig, hardwerkend en niet bang om je uit te spreken. Je wilt impact en bent liever geen klein radartje in een grote machine. Mogelijk ben je nu consultant of bankier en wil je liever in een handelsbedrijf met concrete, aantrekkelijke producten werken.

Being able to speak Dutch is a must for this position.

Taken Treasury Junior

Als treasury junior vorm je met de treasurer het treasury team en vervang je hem in zijn afwezigheid. Naast onderstaande taken pak je diverse taken in finance buiten treasury op, zowel projecten als doorlopende taken. Zo krijg je goed zicht op wat het F&A team doet. Naast contact met finance collega’s heb je veel contact met je, verbaal zeer sterke, andere business partners.

    • Dagelijks cash management inclusief betalingen, vastleggen kasstromen en onderhoud van de bank infrastructuur;
    • Cash flow forecasting en analyse van de dagelijkse financieringsbehoefte;
    • Analyse van valuta risico’s en hedging;
    • Management van LC’s, garanties en kredietverzekering;
    • Analyse van de bankkosten.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een jong, internationaal, zeer dynamisch en succesvol handelshuis. Het is groot genoeg om met de grote namen zaken te doen en om zaken professioneel aan te pakken en tegelijkertijd nog zo klein dat collega’s elkaar kennen en iedereen die dat wil een stempel op het succes kan drukken. De treasury junior zal regelmatig persoonlijk contact met de CFO hebben. Niet alleen de treasurer maar ook anderen die bij onze opdrachtgever werken, hebben veel expertise in treasury. Onze opdrachtgever ondersteunt actief medewerkers, die willen investeren in hun ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Het maximale jaarinkomen voor deze positie is €45K. Zeker op het moment dat corona onder controle is, werk je voornamelijk op kantoor en is thuiswerken een uitzondering. Onze opdrachtgever ondersteunt actief medewerkers, die willen investeren in hun ontwikkeling.

The Treasurer Test might be part of the recruitment process.

Location

Amsterdam

Contact person

Kim Vercoulen
T: +31 850 866 798
M: +31 6 2467 9339

APPLY HERE

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *