Vacancy | Treasury Expert (Dutch)

17-06-2022 | Treasurer Search | treasuryXL | LinkedIn |

 

Treasurer Search heeft een nieuwe vacature:  Treasury Expert. De ideale kandidaat voor deze positie heeft een afgeronde academische opleiding en circa 4 jaar relevante ervaring. Gegeven het brede takenpakket kan deze ervaring zijn opgedaan in een corporate of investment omgeving. Als persoon moet de treasury expert in staat en bereid zijn brede, operationele en strategische taken af te wisselen. Zij is analytisch sterk, kan communiceren op diverse niveaus en neemt verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever staat open voor een part-time invulling waardoor de positie ook passend kan zijn voor een herintreder. Men staat open voor werken vanuit huis maar verwacht dat de treasury expert ook regelmatig op kantoor is. Hierdoor is het waarschijnlijk dat de treasury expert al in Limburg woont.


SOLLICITEER HIER


Functieprofiel Treasury Expert

In een overzichtelijke finance organisatie van deze non-profit organisatie houdt de treasury expert zowel de lange als korte termijn in de gaten. Meer concreet:

  • Cash Flow Forecasting en Liquidity Management;
  • Rapportage & analyse, bijdrage aan het lange termijn financiële beleid;
  • Managen van de verzekeringsportefeuille;
  • Interne & externe communicatie, specifiek met banken en andere financiële dienstverleners.

Ideale Treasury Expert

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een afgeronde academische opleiding en circa 4 jaar relevante ervaring. Gegeven het brede takenpakket kan deze ervaring zijn opgedaan in een corporate of investment omgeving. Als persoon moet de treasury expert in staat en bereid zijn brede, operationele en strategische taken af te wisselen. Zij is analytisch sterk, kan communiceren op diverse niveaus en neemt verantwoordelijkheid. Onze opdrachtgever staat open voor een part-time invulling waardoor de positie ook passend kan zijn voor een herintreder. Men staat open voor werken vanuit huis maar verwacht dat de treasury expert ook regelmatig op kantoor is. Hierdoor is het waarschijnlijk dat de treasury expert al in Limburg woont.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een volkshuisvester in Zuid-Nederland in de sociale huurwoningen. Al decennia lang actief en nu druk met voorbereidingen richting een toekomst waarin er meer van hen wordt verwacht. Klanttevredenheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Het finance team is klein en werkt intensief en collegiaal samen.

Salaris en proces

Het verwachte maximaal inkomen is €70K voor een fulltime invulling, maar parttime werken is ook mogelijk. Daarnaast staat men open voor junior en senior kandidaten. Voor kandidaten die passen en interesse hebben is er een meer uitgebreide beschrijving beschikbaar.

Did you know that you can update your profile online and apply easily for this vacancy via the button ‘apply’ below? Read more about practical aspects of applying in this blog. Some of our clients ask candidates to take the Treasurer Test

Contact persoon

Ron van Haeff
T: +31 850 866 798
M: +31 6 1141 3269
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply