Vacancy in the spotlight: TREASURY REPORTING SPECIALIST

| 6-2-2019 | treasuryXL |

Treasury Reporting Specialist (m/v), junior positie binnen een financiële instelling, 0-3 jaar ervaring, Utrecht.

TAKEN TREASURY REPORTING SPECIALIST

De Treasury Reporting Specialist is verantwoordelijk voor alle treasury rapportages zoals hypotheekrapportages, liquiditeitsprognoses en rapportages van bankfaciliteiten. Verder moet je je verdiepen in hedging portefeuilles en denk je na over de financieringsbehoefte van transacties.

IDEALE TREASURY REPORTING SPECIALIST

De ideale Treasury Reporting Specialist heeft 0-3 jaar ervaring en heeft een BSc of MSc in Finance. De omgeving voelt aan als een start up doordat het bedrijf snel groeit en er veel veranderingen plaatsvinden. Het is dus belangrijk dat een kandidaat flexibel is en zich gemakkelijk aan kan passen bij veranderingen. Verder bieden ze veel vrijheid en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen.

ONZE OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever is een kleine (private equity owned) financiële instelling met sterke ambities om zich te ontwikkelen tot een van de marktleiders op het gebied van financiering.

ARBEIDSVOORWAARDEN EN PROCES

Onze opdrachtgever heeft voor deze rol geen salarisindicatie gegeven, het salaris zal marktconform zijn en gebaseerd worden op de ervaring van de kandidaat.

LOCATIE

Utrecht

Voor meer informatie ga naar de vacature sectie van onze website treasuryXL

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *