Vacancy in the spotlight: SENIOR TREASURY MANAGER

| 26-09-2018 | treasuryXL |

Leidinggeven en organisatie opbouw in corporate treasury operations en de front office. Rotterdam, max €76K. Hands-on onderneming. Voor een positief ingesteld en sterk persoon.

TAKEN SENIOR TREASURY MANAGER

De manager is meewerkend voorman in een team van drie en neemt verantwoordelijkheid voor treasury operations en de front office. Hij neemt het voortouw in grote, complexe transacties en is het boegbeeld van zijn organisatie naar interne en externe gesprekspartners. In het recent opgestarte TMS implementatietraject voert hij de regie. Als peoplemanager begeleidt hij twee getalenteerde juniore collegae naar een hoger niveau in corporate treasury.

IDEALE SENIOR TREASURY MANAGER

De ideale kandidaat heeft een afgeronde academische opleiding en minimaal 7 jaar ervaring in corporate treasury. Hij weet de balans te vinden tussen hands-on aanpakken en beleid maken. Hij kan corporate treasury goed op de kaart zetten bij zijn collegae en laat zich niet opzij duwen. Uit zijn carrièrelijn blijkt dat “hij nog veel ongebruikt vermogen heeft onder de motorkap”.

ONZE OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever is een technisch-industriële onderneming en bedient een wereldwijde markt. Het bedrijf heeft een Rotterdamse cultuur. Corporate treasury heeft zich de afgelopen jaren sterken ontwikkeld en wil de opgaande lijn doorzetten.

ARBEIDSVOORWAARDEN EN PROCES

De salarisindicatie voor deze functie ligt op max €76K.

LOCATION

Rotterdam Area

Voor meer informatie ga naar de vacature sectie van onze website treasuryXL

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *