Vacancy in the spotlight: DIRECTEUR CORPORATE TREASURY

| 6-3-2019 | treasuryXL |

Opdrachtgever wereldwijd actief in technische projecten. Eindverantwoordelijk voor corporate treasury team met taken in funding, project finance, risk en cash management. Rapporterend aan de CFO.

TAKEN DIRECTEUR TREASURY

De directeur neemt verantwoordelijkheid voor de volledige treasury discipline met als hoofdgebieden corporate funding, project- en export finance, risk & cash management, management van relaties met banken en investeerders. Hij leidt zijn team van circa tien medewerkers en is boegbeeld naar in- en externe stakeholders. De afgelopen jaren zijn er grote stappen vooruit gemaakt, de nieuwe directeur treasury weet deze positieve ontwikkeling door te zetten.

IDEALE DIRECTEUR TREASURY

De ideale kandidaat voor deze positie heeft een afgeronde relevante academische opleiding bij voorkeur aangevuld met kopstudies. Hij heeft bewezen de vakinhoud te beheersen. Als ervaren people manager kan hij zijn team helpen te presteren en geeft hij richting. In zijn huidige en vorige functies heeft hij laten zien bruggen te kunnen slaan naar andere disciplines. Het is essentieel dat hij eerder werkte in internationale, complexe (projecten-)organisaties.

ONZE OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever is één van de leiders in de wereldmarkt van haar specifieke, technische projecten. Medewerkers zijn terecht trots, de organisatie ontwikkelt zich sterk. De huidige directeur treasury heeft een zeer sterk team gebouwd en maakt de volgende stap in de onderneming.

ARBEIDSVOORWAARDEN EN PROCES

Onze opdrachtgever biedt passende arbeidsvoorwaarden. Met kandidaten die een mogelijk passende achtergrond hebben, gaan wij graag een verdere verkenning aan. Bovenstaande beschrijving is slechts een schets, een uitgebreide briefing is beschikbaar.

LOCATION

Rotterdam

Voor meer informatie ga naar de vacature sectie van onze website treasuryXL

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *