Treasury Medewerker @ Royal Swinkels Family Brewers

Lieshout – Fulltime

Als Treasury Medewerker werk je samen met twee energieke collega’s aan het verder opbouwen en professionaliseren van de Treasury afdeling. Samen met hen ben je verantwoordelijk voor alle Treasury activiteiten die nodig zijn om de divisies en business units in binnen- en buitenland optimaal te ondersteunen.

Je hebt een breed takenpakket waar de nadruk ligt op cashmanagement, automatisering van Treasury processen, bankrekeningstructuurbeheer en riskbeheer via verzekeringsoplossingen. Belangrijk hierbij is dat je constructieve, functionele en professionele relaties opbouwt en onderhoud met externe partijen.

Wat ga je doen?

  • Als Treasury Medewerker rapporteer je aan de Treasurer en neem je eigenaarschap over de juiste uitvoering en inrichting van de operationele activiteiten.
  • Je bent in de lead voor het dagelijkse cashmanagement, betalingsverkeer en in staat om zelfstandig projecten te organiseren, zoals het implementeren van interfaces met de relatiebanken voor CAMT rapportage en betalingsverwerking.
  • In het veranderende organisatorische en systemenlandschap ben jij in staat om processen te beschrijven, verbeteringen te identificeren, en eventuele wijzigingen hierin zelfstandig te implementeren.
  • Vanuit jouw ervaring ben je zeer bekend met (Treasury/SAP) systemen waarbij het definiëren van requirements, voorbereiden van migraties, begeleiden van upgrades en het uitvoeren van acceptatietesten allemaal activiteiten zijn waarvan jij in staat bent om eigenaarschap te nemen.
  • Je gaat aan de slag met interne en externe partijen om de migratie van SAP ECC 6.0 naar SAP S/4HANA voor alle Treasury activiteiten in SAP een succes te maken.
  • Voor het beheer en de uitbreiding van de InHouseBank met activiteiten zoals het inrichten, registreren en documenteren van intercompany leningen, rapporteren en uitvoeren van rente settlements ben jij verantwoordelijk.
  • Je houdt je onder andere bezig met het beheer van diverse online bank platforms, optimalisering van de bankrekeningstructuur zoals het openen en sluiten van bankrekeningen, bankmigraties van acquisities, uitvoering van KYC processen en bent hiervoor ook het aanspreekpunt voor banken in binnen en buitenland.
  • Je stelt liquiditeitsrapportages op zoals een dagelijks cashposition report en een liquiditeitsforecast.

Dit bieden we jou

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, letterlijk. Daarom ontvang je als nieuwe collega een warm welkom en vertellen we je alles over de historie van de familie en onze organisatie. Daarnaast ontvang je van ons:

  • Een goed salaris inclusief een vaste eindejaarsuitkering (13e maand), 8% vakantiegeld en 10% bonus over je jaarsalaris.
  • 30 Vrije dagen en reiskostenvergoeding.
  • Korting op de zorgpremie en sporten bij een Fitland-vestiging (of gelieerde vestigingen) en de mogelijkheid om gebruik te maken van de bedrijfsfitness.
  • Biergeschenken en kortingsboekjes, omdat we je graag kennis laten maken met ons bierportfolio.
  • De kans om je persoonlijk te ontwikkelen via onze Academy, waar je online trainingen en opleidingen kunt volgen.

En ja, op zijn tijd, samen met collega’s, een heerlijk biertje proeven uit onze ruime selectie van mooie biermerken hoort er natuurlijk ook bij.

Wie ben jij?

  • Met jouw enthousiasme voor Treasury weet je operationele maar ook tactische verbeterslagen te maken. Je bent een echte aanpakker, consistent, gedetailleerd en gaat planmatig te werk.
  • In de rol van Treasury Medewerker ben je in staat om met verschillende klanten (intern & extern) op alle niveaus te schakelen. Klantgerichtheid en nauwkeurigheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt tenminste een afgeronde financiële HBO opleiding en bent eventueel bereid om vakinhoudelijke opleidingen te volgen.
  • Daarnaast is het van belang dat je aantoonbaar relevante kennis en ervaring hebt op het gebied van cashmanagement en/of riskbeheer.
  • Geavanceerde kennis van en ervaring met SAP en Excel is een vereiste voor deze functie. Net zoals goede beheersing van de Engelse taal.

Zo kun je solliciteren

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en voel je je aangesproken door deze vacature? Verras ons dan met jouw motivatie door te solliciteren via de onderstaande button.

Heb je na het lezen van deze functieomschrijving nog vragen? Neem dan gerust contact op door te bellen of appen naar Maxime van Hek (Recruiter) via 06-83006612.

APPLY HERE