Event | Toekomst van het Betalingsverkeer 2023 | 20% korting

15-02-2022 | treasuryXL | Kendra Keydeniers |

 

Dé ontmoetingsplaats voor Payment Professionals in Nederland is terug en vindt plaats op donderdag 16 maart in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

 

HET EVENEMENT

Uit recent onderzoek van McKinsey & Company blijkt dat het betalingsverkeer in Nederland verliesgevend is voor banken. Ondanks dat klanten het belangrijk vinden dat het betalingsverkeer veilig is en goed werkt, zijn ze niet erg bereid daarvoor te betalen.

Ook zijn het ecosysteem en de waardeketen van het betalingsverkeer erg veranderd, met bijvoorbeeld de komst van fintech partijen. Waar het enerzijds cruciaal is om in te blijven spelen op veranderende klantwensen, moet er ook aan verschillende wetten en regels worden voldaan. Kortom, het businessmodel voor betalingen is behoorlijk veranderd de laatste jaren.

Daarbij volgen technologische innovaties elkaar in rap tempo op. De versmelting van offline en virtuele werelden bieden zowel kansen als risico’s. Het waarborgen van identiteit en voorkomen van fraude zijn dan ook erg van belang binnen het betalingsverkeer.

Waar de digitale euro een stabiel anker moet vormen voor ons geld in het digitale tijdperk, moet volgens de Europese Commissie de invoering van Instant Payments worden versneld.

Ben jij ook benieuwd naar de ins en outs en de impact van deze verschillende ontwikkelingen op jouw rol? En kijk jij ernaar uit om hierover het gesprek aan te gaan met andere payments professionals?

Dan zien we jou graag bij het Toekomst van het Betalingsverkeer congres op 16 maart 2023 in de Beurs van Berlage in Amsterdam!

THEMA’S

Na deze dag ben je volledig bijgepraat over de volgende thema’s:

  • Hoe richt je de marktinfrastructuur van het betalingsverkeer op een simpele, veilige en inclusieve manier in
  • De ontwikkelingen en weg vooruit op het gebied van de digitale euro, instant en cross-border payments
  • Hoe ziet de toekomst van het mondiale financiële stelsel eruit bij toenemende complexiteit en onzekerheid
  • De impact van de versmelting van offline en virtuele werelden: van digitale identiteit tot crypto, stablecoins, CBDC’s en metaverse
  • De waarde propositie voor de klant, nu en in de toekomst: van een frictionless ervaring tot ESG factoren

PROGRAMMA EN SPREKERS

Klik hier voor een overzicht van alles sprekers.

Klik hier voor een overzicht van het dagprogramma.

20% KORTING MET TREASURYXL

Inschrijven voor het Toekomst Betalingsverkeer event via treasuryXL bespaart je 20% op de reguliere ticketprijs.

Pak deze kans om te netwerken, nieuwe inzichten te krijgen en je kennis te vergroten over de toekomst van betalingsverkeer.

Via deze link kan je direct inschrijven met korting. Veel plezier!

 

 

 

Kendra Keydeniers

Director, Community & Partners
treasuryXL