Senior Treasury Manager @ Treasurer Search

Rotterdam – Fulltime

Leidinggeven en organisatie opbouw in corporate treasury operations en de front office. Projectleiding in implementatie TMS en cash flow forecasting. Rotterdam, voor een positief ingesteld en sterk persoon.

Taken Senior Treasury Manager

De manager is meewerkend voorman in een team van drie en is verantwoordelijkheid voor treasury operations en de front office. Hij neemt het voortouw in grote, verbeterings- en IT implementatieprojecten. Qua processen en infrastructuur weet hij in een veeleisende omgeving resultaten en verwachtingen te managen. Hij is het boegbeeld van zijn organisatie naar interne en externe gesprekspartners. Als peoplemanager begeleidt hij twee getalenteerde juniore collegae naar een hoger niveau in corporate treasury.

Ideale Senior Treasury Manager

De ideale kandidaat heeft een afgeronde academische opleiding en minimaal 7 jaar ervaring in corporate treasury. Hij weet de balans te vinden tussen hands-on aanpakken en beleid maken. Hij kan corporate treasury goed op de kaart zetten bij zijn collegae en laat zich niet opzij duwen. Naast lijnverantwoordelijkheid laat zijn track record ook het management van complexe projecten en organisatieverandering zien.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een technisch-industriële onderneming en bedient een wereldwijde markt. Het bedrijf heeft een Rotterdamse cultuur. Corporate treasury heeft zich de afgelopen jaren sterken ontwikkeld en wil de opgaande lijn doorzetten.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Indicatie van het basisinkomen voor deze positie is €100K. Voor passende en geïnteresseerde kandidaten is er een uitgebreidere beschrijving beschikbaar. De Treasurer Test maakt mogelijk deel uit van de selectie procedure.

Location

Regio Rotterdam

Contact person

Pieter de Kiewit
T: (0850) 866 798
M: (06) 1111 9783
E: pdk@treasurersearch.com

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *