Medewerker Treasury @ Lidl

Huizen – Fulltime

Als medewerker treasury houd je toezicht op alle inkomende en uitgaande geldstromen binnen Lidl Nederland. Zie jij inconsistenties? Jij zoekt uit waar het misgaat.

 

Met een klein en hecht team alle financiën van Lidl bewaken en verwerken, kunnen we op jou rekenen?

Samen met jouw collega’s vormen jullie het financiële hart van Lidl. Jullie doel? Zorgdragen voor een gestroomlijnde en correcte verwerking van in- en uitgaande geldstromen en het opstellen van inzichtelijke rapportages en analyses. De afdeling staat niet stil en is continue in ontwikkeling en draait mee met verschillende projecten op het gebied van automatisering en verdere stroomlijning van onze processen.

Ben jij proactief en wil je graag deel uit maken van een klein, hecht team waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en bij kunt dragen aan de verdere groei van de afdeling? Wij maken graag kennis met jou!

De baan

 • Je controleert de filiaaladministratie (pin en cash ontvangsten). Hierbij heb je contact met de verschillende vak afdelingen, bank en waardetransporteur.
 • Je bereid betalingen voor en voert controles uit, beheert risico’s en waarborgt het correct verloop van betalingen en incasso’s, waarbij je de liquiditeit nauw in het oog houdt.
 • Je stelt repeterende interne rapportages op, signaleert inconsistenties en brengt deze aan het licht.
 • Je ontwikkelt nieuwe rapportages op eigen of gezamenlijk initiatief.

Jouw profiel

Jij bent accuraat, zelfstandig en betrouwbaar met gevoel voor cijfers.  Wij kunnen op jou rekenen om je afspraken na te komen en interne richtlijnen en procedures op te volgen. Je werkt accuraat en nauwkeurig, ook als je bezig bent met repeterende werkzaamheden of onder tijdsdruk staat blijf je scherp en alert. Daarbij ben je niet bang om binnen de interne organisatie collega’s aan te spreken als de situatie daarom vraagt.

Daarnaast beschik jij over het volgende:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Excel kent voor jou geen geheimen. Kennis van SAP daarbij is een pré.
 • Je bent gedreven om inconsistenties op te lossen.
 • Spreek je daarbij ook nog een aardig woordje Duits dan is dat zeker een pré.

Wij bieden

 • Een afwisselend inwerktraject waarin we je écht kennis laten maken met onze organisatie.
 • Een uitdagende functie op financieel vlak waarbij je betrokken bent bij heel veel verschillende aspecten van onze organisatie.
 • Een professionele financiële administratie die stappen zet in het digitaliseringsproces.
 • Naast je werk sporten? Bij ons krijg je bij ruim tweehonderd sportscholen, verspreidt over het hele land korting op jouw sportabonnement.
 • Dankzij onze samenwerking met het online platform CultuurWerkt! krijg je als Lidl-medewerker flinke kortingen op de bioscoop, concerten, theater, musicals en musea.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Hoor je graag van je toekomstige collega’s meer over werken bij Lidl? Lees dan hun verhalen op www.maakhetwaarbijlidl.nl!

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit tot onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Interesse?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor eventuele vragen neem contact op met onze recruiter Eliane Brouwer via 035-5232847.

APPLY HERE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *