Medewerker cash management @ CAK

Den Haag – Fulltime

Als specialist op het gebied van cash management voel jij je thuis in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een inhoudelijk interessante uitdaging. Deze rol kenmerkt zich met name door de veelzijdigheid; je bedient de hele organisatie en gaat met alle vier de regelingen aan de slag.

Wat ga je precies doen?

Het CAK kent vier clusters Regelingen: Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz) en Buitenland waarbinnen met focus invulling wordt gegeven aan een effectieve uitvoering, snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening voor klanten én de volledige verantwoording over de Regelingen.

De afdeling Treasury draagt zorg voor het beheren van financiële posities en geldstromen op een zodanige wijze dat de daaraan verbonden risico’s worden geminimaliseerd en beheerst en de daarmee gepaard gaande kosten en opbrengsten worden geoptimaliseerd.

Als medewerker cash management op de afdeling Treasury ben je primair verantwoordelijk voor de verwerking van de in- en uitgaande geldstromen binnen de wettelijke regelingen die het CAK uitvoert. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het aansluiten, verwerken en verklaren van de banksaldi en de maandelijkse rapportage lijnen.

Je bent als medeweker cash management veel in contact met collega’s binnen de verschillende regelingen en de huisbankier van onze organisatie over afwijkingen in ontvangsten en betalingen. Je signaleert knelpunten en draagt proactief verbeteringen binnen de financiële processen en applicaties aan en je neemt deel aan werkgroepen.

Jouw profiel

Nauwkeurig, zelfstandig, klantgericht en sterk in het samenwerken typeren jou als medewerker cash management het best. Dat je wilt blijven leren en een baan zoekt voor de lange termijn is belangrijk voor het CAK. Wij investeren graag in jouw ontwikkeling zodat jij blijvend kunt groeien. Werken bij het CAK vraagt energie, doorzettingsvermogen en daadkracht.

Herken jij jezelf in onderstaande punten, dan gaan wij graag met jou in gesprek:

 • je beschikt over hbo werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van het diploma Qualified Cash Manager (dan wel studerend hiervoor of door jarenlange werkervaring dit niveau bereikt);
 • je hebt relevante kennis van dagelijkse cash management operaties waaronder positieopmaak, saldobeheer, zero balancing beheer, cash flow planning en liquiditeitenbeheer;
 • je bent vertrouwd met electronic banking pakketten, cash management systemen en financiële pakketten en bent vaardig in Excel;
 • je hebt ervaring in de uitvoering van betalingsverkeer;
 • je hebt kennis van financieel administratieve processen.

Wij bieden jou

Het CAK biedt jou uitdagend werk met maatschappelijke meerwaarde. Je komt te werken in organisatie in verandering. Samen met collega’s vorm jij de belangrijkste factor om de omschakeling naar publieke dienstverlening met de menselijke maat te doen slagen. Bij het CAK werk je in een resultaat- én klantgerichte omgeving met een cultuur van continu verbeteren en leren met oog voor jouw vakmanschap. Het CAK biedt jou als professional een werkomgeving waarin iedereen gedreven is om het elke dag beter te doen.

Arbeidsvoorwaarden

 • ruimte voor jouw loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Onder andere met een online CAK-academie en samenwerkingsverbanden met trainingsbureaus.,
 • een salaris van minimaal € 2.549,- en maximaal € 3.548,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (inschaling o.b.v. opleiding, kennis en relevante ervaring);
 • een functie voor de lange termijn met na een jaar kans op een vast contract;
 • 24,5 vakantiedagen o.b.v. 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand (8,33%);
 • een modern kantoor, geopend van 07:00 – 19:00 uur waarbij je begin- en eindtijden in overleg kunnen variëren, afhankelijk van jouw voorkeur;
 • een goede pensioenvoorziening, ondergebracht bij ABP;
 • een collectieve ziektekostenverzekering en onbeperkte sportmogelijkheden voor een geringe bijdrage;
 • openbaar vervoer wordt volledig vergoed door middel van een reiskostenvergoeding o.b.v. 2e klas (OV stopt voor de deur). Of € 0,19 kilometervergoeding wanneer je met de auto komt (geldt niet wanneer er thuisgewerkt wordt).

De maatschappelijke opdracht van het CAK is de uitvoering van regelingen in de zorg namens de overheid. Voor ruim 1,5 miljoen Nederlanders vertaalt het CAK wetten en regels naar persoonlijke en begrijpelijke dienstverlening.

Wij werken aan onze ambitie van publieke dienstverlening met oog voor de menselijke maat. Samen met gemeenten en partners in de zorgketen stelt het CAK de klant daarom centraal. Kenmerkend voor onze ambitie is de standaard van snelle, foutloze en gemakkelijke dienstverlening, met extra zorg en aandacht voor mensen in kwetsbare situaties.

Dit vraagt fundamentele veranderingen binnen onze organisatie. We werken hier stapsgewijs aan. Werken bij het CAK betekent met energie meedenken, meewerken en meebouwen aan oplossingen voor complexe vraagstukken van maatschappelijk belang.

Bouw jij met ons mee aan deze uitdaging? Solliciteer dan op deze vacature!

Is de rol van medewerker cash management jou op het lijf geschreven en wil je maatschappelijk betrokken zijn? Stuur dan je sollicitatie via onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie over de vacature? Raquel Vermaat, recruiter, staat je graag te woord via 06-82019214.

Een Pre Employment Screening (PES) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

APPLY HERE