Interim Teamleider Treasury Operations (m/v) @ Treasurer Search

Zuidoost Nederland – Tijdelijke opdracht

Totdat de vaste invulling is gevonden, minimaal drie maanden, indicatie kandidaat tarief €80/uur, leiding geven aan zeer operationele cash & credit management organisatie. Zelf het complexere treasury werk doen.

Taken Interim Teamleider Treasury Operations

De teamleider stuurt twee teams aan: één in cash management en één in credit control. Voor credit control kan ze bouwen op een sterke en ervaren rechterhand. In cash management stuurt zij de individuele medewerkers aan in een organisatie die niet overmatig geautomatiseerd is en pakt zelf de complexere taken op.

Zonder uitputtend te willen zijn, is zij verantwoordelijk voor:

  • Het (laten) opstellen van de dagelijkse cash planning en er op acteren. Het managen van de diverse cash pools;
  • Het coördineren van in- en externe financiering, inclusief contact met banken en factoring bedrijven;
  • Autoriseren van diverse transacties;
  • Zorgen dat de treasury policy wordt nageleefd;
  • Optreden als boegbeeld van de afdeling naar de CFO, andere afdelingen en project teams.

Ideale Interim Teamleider Treasury Operations

De ideale kandidaat voor deze positie combineert corporate treasury en peoplemanagement ervaring. Ze kan uit de voeten in een organisatie waar cash management een zeer arbeidsintensief proces is en medewerkers vaak al lang in dezelfde rol werken. Ze kan rust en stabiliteit behouden totdat de positie weer vast wordt ingevuld.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een succesvolle familie onderneming, actief in vele landen maar met een lokaal karakter. Medewerkers zijn extreem loyaal en betrokken. Het besef dat er in processen en automatisering moet worden geïnvesteerd is er, projecten zijn recent gestart.

Proces en vergoeding

Het betreft een project voor minimaal drie maanden, startdatum midden april. Thuiswerken is slechts beperkt mogelijk. Indicatie van het kandidaat tarief is €70 tot €90 per uur.

Contact person

Pieter de Kiewit
T: +31 850 866 798
M: +31 6 1111 9783
E: pdk@treasurersearch.com

 

APPLY HERE