In the spotlight: Treasury Directeur / Team Manager

| 10-07-2019 | treasuryXL |

#Interim #treasury expert and ervaren #peoplemanager, Noord Nederland, indicatie kandidaat tarief tot €105 (mogelijk speling), 6+ maand.

TAKEN INTERIM TREASURY DIRECTEUR

De directeur stuurt het treasury team en een aantal specialisten van andere disciplines aan. Hij leidt de dagelijkse operatie, met focus op corporate treasury en is het boegbeeld naar interne en externe stakeholders.

IDEALE INTERIM TREASURY DIRECTEUR

De ideale kandidaat voor deze positie heeft meerdere jaren leiding gegeven aan een team van meer dan tien mensen. Hij heeft een solide track record in corporate treasury, inclusief grote corporate finance transacties.

ONZE OPDRACHTGEVER

Onze opdrachtgever is een Nederlands infrastructuur bedrijf dat in een sterk veranderende markt opereert. Medewerkers zijn betrokken en deskundig. In het CFO team worden personele wijzigingen doorgevoerd, deze wil men goed doordacht en met de juiste support oppakken.

VOORWAARDEN EN PROCES

Het betreft een opdracht van zes maanden, mogelijk langer, voor vier dagen per week. De start van het project zal 1 augustus zijn. Het verwachte kandidaat tarief ligt naar verwachting rond €105/uur. Kandidaten die meer brengen en verwachten, worden zeker uitgenodigd te reageren. Voor passende kandidaten is een meer uitgebreide beschrijving beschikbaar.

LOCATION

Noord Nederland

Contact person
Kim Vercoulen | Recruitment Consultant
T: (020) 6586 118
M: (06) 2467 9339
E: kv@treasurersearch.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *