Corporate Banker @ Belfius

Kortrijk (België) – Fulltime

Je beheert de relatie met Belgische ondernemingen met meer dan 10 miljoen euro omzet en bouwt die verder uit.

De klanten worden bediend vanuit 4 zones: Noord-West, Noord-Oost, Zuid en Centrum. Elke zone wordt voorgezeten door een zonedirecteur en bestaat uit 2 teams onder leiding van een Corporate Center Director.

De job in een notendop

In je eigen regio bouw je met bestaande en nieuw aan te trekken Corporate-klanten een langetermijnrelatie uit op basis van je gespecialiseerd commercieel advies.

Voor je klanten ben jij het aanspreekpunt. Zelf kan je terugvallen op de productspecialisten en de Corporate Center Director aan wie je rechtstreeks rapporteert.

Jouw dagen worden dus gevuld door dagelijks in dialoog te gaan met ondernemers, commercieel advies te verlenen, offertes te maken samen met de productspecialisten, prospectie, risico & kredietbeheer en vertegenwoordiging op evenementen.

Jij hoeft geen witte raaf te zijn

Al kan je er bij ons wel één worden. Bij ons mag je volop je vleugels uitslaan indien je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Een Universitaire opleiding (bij voorkeur in een economische of juridische richting) en/of een relevante eerste werkervaring.
  • Kennis van kredieten en andere bankproducten die inspelen op de noden van ondernemingen & ondernemers.
  • Interesse in het bedrijfsleven, de ruimere economische context en het uitbouwen van lange termijn vertrouwensrelaties.
  • Een analytische en dynamische geest met veel doorzettingsvermogen en veerkracht.
  • Een positieve “can do” mentaliteit die de klant en het Belfius team voorop stelt.

En die:

  • Energie krijgt van sociale contacten en het afsluiten van transacties.
  • Zelfstandig en met verantwoordelijkheidsgevoel kan opereren in een uitdagende context.
  • Als netwerker een aanspreekpunt wil worden in zijn/haar regio en zich integreert in het lokale professionele weefsel.

Je scoort extra met:

  • Een bestaand commercieel netwerk en een eerdere gelijkwaardige ervaring.

Belfius koestert zijn talenten

Behalve de kans om elke dag te shinen, bieden wij jou een fulltime contract van onbepaalde duur met:

Een mooi loon aangevuld met een innovatief aanbod om een persoonlijk budget samen te stellen dat je kan besteden volgens je voorkeuren (bv. wagen, fiets, pc, smartphone, tablet, huisvesting onder bepaalde voorwaarden) en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, personeelsvoordeel op eigen producten en diensten, en een hospitalisatie- en groepsverzekering.
Mogelijkheden te over om je te ontwikkelen door een brede waaier aan opleidingen en carrièrekansen in de hele Belfius-groep.
Een goede werk-privé balans dankzij flexibele uren, de combinatie kantoor- en thuiswerk en een aantrekkelijk aantal vakantiedagen.
Een moderne werkplek dicht bij huis.