Cash Office Specialist @ Jumbo Supermarkten

Veghel – Fulltime

Jumbo Supermarkten groeit, mede door de lancering van nieuwe (online) formats, overnames van onder andere La Place en Emté en recentelijk ook de uitbreiding naar België! Met een verzevenvoudiging in omzet in de afgelopen tien jaar als resultaat. Achter dit commercieel succes gaat een wereld van cijfers, sterke financiële processen en logistiek schuil. Op dit moment zoeken wij een cash office specialist, die mee wil bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige financiële discipline. 

Vacature

Het team Cash Office (±8FTE) is een erg dynamisch team, waarbij de focus op de volledige geldstromen binnen Jumbo ligt. En met een omzetstijging naar €7,405 miljard (2018) kun je je voorstellen dat dit behoorlijk wat geldstromen zijn! In deze rol ben jij concreet verantwoordelijk voor;

 • het monitoren van de corporate geldstromen;
 • het aanmaken en uitvoeren van betalingen in batches;
 • dagelijkse verwerking van alle bij- en afschrijvingen van gelieerde bankrekeningen;
 • het rapporteren van bankstanden;
 • controle op de kasadministratie en het coördineren van waardetransporten;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor specifieke tussenrekeningen, bemoei je je met enkele uitzonderingen in het factureringsproces en heb je veel afstemming met collega’s van de afdelingen Corporate Controlling en Accounting Operations.

Een veelzijdige financiële rol dus met veel verantwoordelijkheid. Een goede uitvoering van de rol als cash office medewerker vereist dan ook een goed financieel inzicht, integer handelen, collegialiteit, goede communicatie skills en af en toe lef! Aangezien automatisering en optimalisering steeds meer van toepassing zijn op de financiële processen, is affiniteit met en interesse voor IT systemen en procesoptimalisaties een must.

Dit zoeken wij in onze Cash Office specialist:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen, en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Je denkt in kansen om resultaten te verbeteren en Jumbo nog sterker te maken.

En verder…

 • heb je (minimaal) een afgerond hbo-diploma Finance & Control, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting;
 • heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring (harde eis), werk je secuur en ben je ‘IT savvy’;
 • weet je als geen andere problemen op te lossen en denk je in procesoptimalisatie / standaardisering;
 • ben je een open minded financial die energie krijgt van werken met cijfers;
 • heb je veel verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed samenwerken en weet je een (intern) netwerk op te bouwen;
 • ben je fulltime beschikbaar en spreek je vloeiend Nederlands;
 • ben je goed in Excel en is ervaring met SAP een sterke pre.

Samen. Ondernemen. Winnen. Dat zijn de kenmerken van ons Jumbo DNA. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie! De eerste gespreksronde staat gepland voor week 2 en 3.

En – minstens zo belangrijk – dit mag jij van ons verwachten:

Als je bij Jumbo werkt, werk je bij een ambitieus en ondernemend familiebedrijf. We bieden je een zeer uitdagende baan. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief, alle ruimte om jouw kennis en ervaring te benutten. Ook geven we je de kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon. En er is volop ruimte voor jouw ervaring en kennis. Want Jumbo gelooft in de kwaliteiten van mensen. Jij bent ons kapitaal. Als jij je prettig voelt bij Jumbo, haal jij het beste uit jezelf. En daarvan profiteert iedereen.

De uitdagingen bij Jumbo zijn enorm. Net als de kansen. Omdat het elke dag beter moet voor onze klanten. Daarom zoeken we mensen die samen met meer dan 80.000 collega’s Jumbo elke dag nóg beter maken.

APPLY HERE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *