Junior Marketing Medewerker @ Treasurer Search

Venlo – Fulltime

Communicatieve aanpakker die in het Engels en Nederlands netwerken onderhoudt en opbouwt. Geen dag is hetzelfde #SocialMedia (#LinkedIn), website, newsletters, data entry, regelen en rapporteren. #Venlo, 3-5 dagen/week.

Taken Junior Marketing Medewerker

TreasuryXL is een jonge community die zich snel verder ontwikkelt. Eén van onze collega’s gaat de wereld verder verkennen en ons verlaten. We zoeken zijn opvolger, is deze baan iets voor jou? Je functie omvat in ieder geval de volgende taken:

  • Verzamelen van content van partners & experts en deze tekstueel en visueel opmaken zodat ze kunnen worden gepubliceerd;
  • Distribueren van deze content via de website en social media;
  • Onderhouden en uitbouwen van relaties met partner bedrijven en experts;
  • Plannen (helpen) maken en uitvoeren om de community uit te breiden en relaties te versterken. Bijvoorbeeld het organiseren van (on-line) events;
  • Bijhouden van relatiebestanden in ons CRM;
  • Rugdekking geven aan collega’s bij drukte of hun afwezigheid.

Ideale Junior Marketing Medewerker

Je hoeft nog niets over treasury te weten, dat leren we je wel. Interesse in de financiële wereld is wel een pre. Je bent een communicatieve aanpakker die met plezier schriftelijk en eventueel telefonisch contact legt. Je bent een regelaar, werkt via stappenplannen die je zelf ook kan ontwikkelen. Je hebt oog voor detail want wat je publiceert wordt door duizenden gelezen. Het is fijn als je ervaring hebt met diverse soorten software als MS office, CRM, grafische software en social media programma’s. Je spreekt en schrijft gemakkelijk in Nederlands en Engels. Als persoon neem je verantwoordelijkheid en pak je met plezier zeer diverse taken op.

TreasuryXL

www.treasuryXL.com is de community voor iedereen die is geïnteresseerd in het vakgebied. Samen willen we de community internationaal laten groeien: meer mensen die weten over treasury en degenen die we al kennen helpen hun kennis te verdiepen. We delen kennis en verbinden. We werken vanuit een schitterend pand bij het station in Venlo, eventueel ook vanuit huis. Onze bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht, functies zijn niet zeer scherp begrensd. Wat je kan en leuk vindt is natuurlijk ook heel belangrijk, in collegiaal overleg komen we er uit.

Arbeidsvoorwaarden & Proces

We bieden een uitdagende baan met leuke collega’s (vinden we zelf) en een zeer divers takenpakket. Je kan je ontwikkelen binnen je baan in een pragmatische en internationaal georiënteerd MKB bedrijf. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 3-5 dagen/week. We streven naar een langdurig dienstverband. Afhankelijk van je ervaring en opleiding denken we aan een inkomen van circa €2100/maand.

Een on-line assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Contact person

Pieter de Kiewit
T: +31 850 866 798
M: +31 6 1111 9783
E: pdk@treasurersearch.com

 

APPLY HERE