Administratief Medewerker Treasury @ Ballast Nedam

Nieuwegein – Fulltime

Houd jij van het secuur afhandelen van financiële taken, en vind je een gezellige werksfeer belangrijk?

Jouw uitdaging

Je gaat aan de slag met een brede set aan administratieve taken. Je vindt het leuk om contact te hebben met mensen uit allerlei vakgebieden. De afdeling waar je voor gaat werken is verantwoordelijk voor de bewaking van de geldstromen binnen Ballast Nedam. Je gaat (financiële) rapportages maken en distribueren. Ook ga je contact onderhouden met banken, de business units en andere belanghebbenden. Een positieve mind-set en sociale instelling komen hierbij goed van pas.

Je gaat werken voor het treasury department waar één andere collega werkzaam is. Hij is behoorlijk ervaren en wordt tevens jouw leidinggevende. Jullie worden dus een tweemans team, wat betekent dat je snel de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Je komt echter niet in een gespreid bedje terecht: je moet initiatief durven nemen en niet te beroerd zijn om het een en ander zelfstandig uit te zoeken. Deze kleine maar belangrijke afdeling werkt nauw samen met het grotere CFD (Centrum Financiële Diensten) waar zo’n 40 mensen werken. Als de nood hoog is, zul je daar soms moeten inspringen. Binnen de gehele afdeling heerst een informele en collegiale sfeer. Mensen helpen elkaar graag maar gunnen elkaar ook de nodige concentratie.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de administratieve afdeling van een groot bedrijf;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsadministratie of boekhouding en hebt boekhoudkundige kennis;
  • Je kunt erg goed overweg met Word en Excel;
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig. Daarnaast spreek, lees en schrijf je uitstekend Nederlands én Engels;
  • Je bent enthousiast, leergierig, nieuwsgierig, klantgericht en zelfstandig.

Wij bieden

Een baan die veel voldoening geeft. Je kunt elke dag leren en krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dit doe je in een gezellig en luchtig team. Je krijgt een uitstekend salaris (verloning per 4 weken, dus 13 keer salaris per jaar) en de aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden van de Bouw CAO (met bijvoorbeeld 30 vakantiedagen, de mogelijkheid er 10 bij te kopen en een uitstekende pensioenregeling). Uiteraard krijg je de middelen om je werk goed te kunnen doen, zoals een laptop en een smartphone.

Het salaris voor deze rol ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen de € 2.4000,- en € 2.700,- bruto per 4 weken (omgerekend € 2.600,- tot € 2.925,- per maand).

Over Ballast Nedam

Wij zijn een bouw- en ontwikkelbedrijf en zetten ons in voor een toekomstbestendige leefomgeving. We realiseren uiteenlopende projecten voor onze klanten; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden. Bij ons om de hoek, midden in de stad of in het buitenland. De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders.

Onze vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten. Naast resultaten, onderscheiden wij ons in het proces daarnaartoe. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat wij samen met de klant vernieuwende oplossingen bedenken en uitvoeren. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk. Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa’s grootste internationale bouwbedrijven.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Interesse in deze uitdaging? We ontvangen graag je reactie via onze website! Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Damia Carli, Corporate Recruiter, via d.carli@ballast-nedam.nl.

 

APPLY HERE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *